Tavā gadījumā, kuru minēji, arī stūrīši būtu tādas pat bildītes, kā taisnās daļas. Ja Tev tāda paša dizaina stūrīšu bildes nav, meklē cita izskata kā taisnās daļas, tā stūrus.
Tad arī stūrīši jātaisa pašam... Vieglāk varbūt tā - izveido rāmi kopumā (skat. attēlu)
tad sagriez to vajadzīgajās daļās, katru saglabā kā attēlu un izmanto pēc vajadzības. Te es domāju, tādu rāmi, kam apaļi stūri, kā Tavā gadījumā. Bet ja stūri kantaini, tad jau nav problēmu - malas vienkārši laid līdz "sadurei".
man patika tas alterneativais variants ar plugina palidzibu,kad kad meginaju sanaca tik parasts sturains taisnsturis! :/ es nesaprotu kura vieta jaizmaina taja skripta,lai mainitos ramis.
Tātad visticamāk, Tev nav pieslēgti abi skriptu faili, vai nu neprecīzi norādīta adrese, vai kas cits. Iedod saiti uz lapu, kur to mēģināji, apskatīšos kodu.
Tātad visticamāk, Tev nav pieslēgti abi skriptu faili, vai nu neprecīzi norādīta adrese, vai kas cits. Iedod saiti uz lapu, kur to mēģināji, apskatīšos kodu.
Vai,:D nebiju vinus ieladejis! tagad viss ok. paldieesss!:))
Pievienots (02 Janvāris 2010, 22:17) --------------------------------------------- es censtos ievietot sadu navigation bar,bet nezidevas to ievietot ieksha dotaja rami.